Nachtzorg Lisse

Steeds vaker wordt er voor nachtzorg gekozen als zorgoplossing. Nachtzorg bij u thuis kan als aanvulling dienen op de zorg die u overdag ontvangt. Daarnaast biedt nachtzorg in Lisse een uitkomst wanneer er zorg nodig is in de uren dat u zelf geen zorg kunt ontvangen van bijvoorbeeld uw familie.

U kunt ook voor een korte tijd kiezen voor nachtzorg, bijvoorbeeld wanneer u tijdelijk verpleging nodig heeft in de nacht bij herstel na een heupoperatie. Zuster Jansen begrijpt dat u op zoek gaat naar professionele nachtzorg in Lisse, omdat u veilige en vertrouwde zorg bij u thuis wilt ontvangen. Daarom willen we u graag kennis laten maken met onze nachtzorg in Lisse.

Vertrouwde zorg bij u thuis

Zuster Jansen biedt uitstekende nachtzorg, waar u ook woont. U ontvangt vertrouwde zorg bij u thuis, van 23.00 uur in de avond tot 07.00 uur in de ochtend.

Thuis kunnen blijven wonen is voor velen een geruststellende gedachte waar Zuster Jansen dan ook volledig achter staat, mits de hulp geboden wordt die nodig is. Het is belangrijk dat u de juiste verzorging en verpleging ontvangt, ook in de nacht. Onze zorgverleners zijn ervaren, deskundig en professioneel. Daarnaast bieden zij zorg met respect en aandacht. Maximaal vijf zorgverleners komen bij u thuis, zodat u altijd te maken heeft met dezelfde zorgverleners.

Onze nachtzorg bij u thuis

U kunt onze nachtzorg in Lisse direct aanvragen. Zuster Jansen werkt namelijk niet met wachtlijsten, zodat we u direct kunnen voorzien van de beste zorg bij u thuis. Wanneer u op zoek bent naar een uitgebreidere vorm van particuliere thuiszorg kunt u eerst rustig ons zorgaanbod bekijken. Voor persoonlijk advies of meer informatie kunt u contact opnemen met onze zorgcoördinator. Wij staan u graag te woord om de zorg te vinden die bij u past.

 

Lees meer bij Zuster Jansen
  • De zorg van Zuster Jansen was groots! Comfort zoals iedereen wenst voor zijn ouders.
    Mevr. van Marle
ARTIKELEN